Bjørslevvej 17, Vium Øst, 6920 Videbæk

Nørre Vium - Flot moderniseret lystejendom med 2 ha

Flot og rummelig 3-længet landejendom med 184 kvm stuehus i 2 plan + 104 kvm underetage og 795 kvm udbygninger. Stuehuset er opført i 1962 i røde sten med eternittag og nyere termovinduer. Siden 2009 gennemgribende moderniseret og underetagen er indrettet og anvendes til boligformål. Udbygningerne er i røde sten med eternittag og er i pæn stand. Beliggende i smukke frie omgivelser mellem Kibæk og Videbæk. Jordarealet er 2,03 ha direkte ved ejendommen, og ca 1 ha er udlagt med græs og er velegnet til et par heste eller lignende.

Indretning stuehus: Ny entre/gang med klinkegulv, nyt gæstetoilet, køkken med vinylflisegulv og inventar i birk, bueåbning til alrum med udgang til sydvendt terrasse og flot haveanlæg, dobbelt fransk dør til spisestue med trægulv og brændeovn, bueåbning til TV-opholdsstue. Fra entre trappe til 1. sal, som rummer gang, badeværelse med spabad og bruser, værelse, soveværelse og 2 mindre værelser.
Ind- og udvendig trappe til underetagen, som rummer gang, bryggers/vaskerum med bord, vask, skabe og vaskeunits, værksted, mellemgang, stort alrum, værelse, samt badeværelse med brusekabine.